Abban az esetben, ha Ön nyereményjátékot, reklámkapmányt szervez, ajándékutalvány vásárlását teszi lehetővé, törzsvendégprogramot hirdet meg, adatkezelési tevékenységet végez.
 
Mindegyik tevékenységgel érintetti adatokat gyűjt be, rögzít, tárol, tehát adatkezelési tevékenységet végez az Info törvény szerint. Ezek külön-külön adatkezelési tevékenységnek számítanak, a rögzített adatokat külön adatállományokban kell tárolnia, az adatkezelési szabályzatban részletesen rendelkezni kell róluk  és mindegyik tevékenységet be kell jelentenie a NAIH felé. Ellenkező esetben a NAIH bírságot szabhat ki.

Nyereményjáték, reklámkampány, adatkezelés?

Teljesítse kötelezettségeit, hogy elkerülje a büntetést!
Kapcsolódó szolgáltatásaink
 
  • Belső adatkezelési szabályzat létrehozása
 
  • Nyereményjáték- és egyéb szabályzat megszövegezése
 
  • Adatkezelési bejelentés előkészítése a NAIH felé

Rövidített adatkezelési tájékoztató:

A weboldalon történő kapcsolatfelvétel (adatvédelmi teszt elküldése, weboldalon keresztül történő üzenetküldés) esetén Ön személyes adatainak (név, e-mail cím, telefonszám) elküldésével hozzájárul ahhoz, hogy megküldött adatait megismerhessük és a GDPR 6. cikk 1. a) pontja alapján kezeljük. Az adatkezelés célja a kérdések, ajánlatkérések megválaszolása, kapcsaolatfelvétel és -tartás. A személyes adatok feldolgozását Adatkezelő látja el. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, nem tesszük hozzáférhetővé. Adatainak helyesbítését, törlését, zárolását, valamint egyéb jogairól és az adatkezelésről bővebb felvilágosítást az info@adatvedelmitauditor.hu e-mail címre küldött nyilatkozattal teheti meg. Weboldalunk a wix.com weboldalkészítő portál segítségével jött létre, a wix.com használ, vagy használhat cookie-kat, de azokat mi nem használjuk, felelősséggel azok után nem tartozunk. Amennyiben az adatkezelés jogszerűségét kifogásolja, tiltakozhat személyes adatai kezelése ellene, valamint a NAIH-hoz (www.naih.hu)  illetve a lakóhely szerint illetékes bírósághoz fordulhat. Adatkezelési nyilvántartási számunk: NAIH-110459/2016. Részletes adatvédelmi és adatbiztonsági tájékoztatónkat megtekintheti itt

 

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now